AFTER WORK - TEMA INTELLIGENT AUTOMATION

Hur digitala medarbetare förändrar er verksamhet

SSI och BiTA bjuder in dig till vår Afterwork med ett superintressant föredrag kring Intelligent Automation.
Detta i våra helt nyrenoverade lokaler på Avenyn 10.
Vi har förberett med snacks&drycker till vår fina veranda (och vi har beställt fint väder)

Intelligent Automation och Robotic Process Automation (RPA) är ett glödhett område som öppnar dörren för nya former av effektivisering och skapar möjligheten att nå snabbare och mer träffsäkra beslut och ökad tillväxt.

Robotics innebär ett paradigmskifte där digitala medarbetare förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och inte minst vilka kompetenser som kommer att behövas framöver. Henric från New-Innovation Management kommer att ge en inblick i tekniken och tillämpningen, och hur man från ett verksamhetsperspektiv bäst skapar affärsnytta utan att glömma människan. 

Om föredragshållaren

Henric Skogsberg är VD för NEW Innovation Management i Göteborg. Henric har drygt femton års erfarenhet som Managementkonsult, och arbetat med allt från strategi- och affärsutveckling och stora digitala transformationsprogram till operativ verksamhetsutveckling i hjärtat av förändringen. 

Tid och plats

Var? Kungsportsavenyn 10 - Viewpoint Avenue, Göteborg
När? 26 september 2018 kl. 16-18

Du deltar utan kostnad.

Anmäl dig här>>


Frågor - ring eller maila mig.

Mats Göransson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070-384 03 08

Välkommen!

Har du andra frågor om SSI, medlemsnätverk eller konferenser? kontakta Peter Hero: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.