Välkommen till SSI-Dialog hos H&M i Stockholm den 18 oktober!

 Du är välkommen att delta på vår nästa SSI-Dialog och denna gång är vi hos H&M:s globala supportenhet. De har haft fullt upp med att rulla ut Office 365 i år samt att fortsatta att trimma på sitt nya ärendehanteringssystem.

Vi kommer att ha som fokusämne ”Hur påverkar DevOps supporten?”.  Vi får en kort beskrivning av vad DevOps är och varför det har kommit till.  Vi diskuterar även var ”gränsen” går för support går och hur vi tror att framtiden inom supportbranschen kommer att se ut!  

Program:

13.00 – 14.00: Presentation från H&M

14.00 – 15.00: Rundvandring på Helpdesk och fika

15.00 – 16.30: Fokusämne och erfarenhetsutbyte

 Anmälan maila Peter Hero, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ladda ner inbjudan


Nätverksgrupper - SSI-dialog

Erfarenhetsutbyte för kompetens. 

SSI-dialogerna är en viktig del av medlemskapet i SSI. Utnyttja de möjlgheter till personlig kompetensutveckling inom support som nätverksgrupperna ger. Nätverkande kompletterar de utbildningar och konferenser du deltar i föratt bli skivckligare inom din roll. 

I rollen som supportansvarig känner många av våra medlemmar att de ofta är ensamma med de bekymmer och utmaningar vardagen bjuder. Ofta finns behov av att ha någon att diskutera med, ta del av hur andra löst situationer eller få inspiration till hur man kan utveckla sig själv eller sin verksamhet. Genom SSI Dialog ges du som medlem möjligheten att diskutera och utbyta erfarenheter i en mindre grupp.

SSI Dialog träffas fyra gånger per år, en halvdag varje gång, och träffarna är utformade som kombinerade seminarier, studiebesök och samtalsforum. Varje träff har ett tema som belyser något som är nytt och intressant eller något som deltagarna efterfrågat. Träffarna arrangeras  hos någon av SSI Dialogs gruppmedlemmar i form av ett studiebesök.

Möjligheten att medverka i SSI Dialog är reserverad för medlemmarna i SSI. SSI Dialog är en medlemsförmån och därför kostnadsfritt för SSI:s medlemmar.

Anmäl dig till nätverkande i en SSI-dialog! Maila Peter Hero på SSI, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som inte redan är medlem erbjuder vi ett prova på möte för att du ska få veta mer om vad du får ut av SSI-dialogerna inna du blir medlem i SSI. 

Nya dialogdatum läggs in så snart vi vi bestämt datum.