Inbjudan till SSI-Dialog/nätverksträff med SSI Region Norr

 

När: Tisdagen den 18 februari kl 10.30 – 15.30

Var: Atea i Luleå

 

Tema: Supportrollen idag och hur den håller på att förändras

 

Agenda:

10.30 – 12.00: Atea presenterar sin verksamhet

12.00 – 13.00: Lunch

13.00 – 14.00: Supportrollen idag och hur den håller på att förändras

14.00 – 14.30:  kaffe/fika/nätverka

14.30 – 15.30: Gruppdiskussioner och sammanfattning

 

Välkommen till denna SSI-Dialog och nätverksträff med SSI - Support Services Institute, denna gång är vi hos Atea i Luleå. 

  

Detta är ändra gången nätverket i Norr träffas i Luleå, senast var vi hos Luleå kommun. Vi kommer dels att få veta mer om hur Atea arbetar med sin servicedesk. På plats får vi se deras lokaler och hur de har placerat och organiserat sig, det brukar allt vara intressant och man kanske kan få med sig några bra tips. 

Vi kommer även att diskutera och fokusera på alla frågor och utmaningar kring "Supportrollen idag och hur den håller på att förändras". 

 

Dialogmötet inleds av Peter Hero från SSI – Support Services Institute 

 

Deltagandet är kostnadsfritt! Gäller även ”prova på” för dig som ännu inte är medlem i SSI. 

 

Anmäl dig genom Outlook eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  

Välkommen!

 

Peter Hero

SSI – Support Services Institute

 

___________________________________________________________________________________

 

Tidigare genomförda SSI-Dialoger


Nätverksgrupper - SSI-dialog

Erfarenhetsutbyte för kompetens. 

SSI-dialogerna är en viktig del av medlemskapet i SSI. Utnyttja de möjlgheter till personlig kompetensutveckling inom support som nätverksgrupperna ger. Nätverkande kompletterar de utbildningar och konferenser du deltar i föratt bli skivckligare inom din roll. 

I rollen som supportansvarig känner många av våra medlemmar att de ofta är ensamma med de bekymmer och utmaningar vardagen bjuder. Ofta finns behov av att ha någon att diskutera med, ta del av hur andra löst situationer eller få inspiration till hur man kan utveckla sig själv eller sin verksamhet. Genom SSI Dialog ges du som medlem möjligheten att diskutera och utbyta erfarenheter i en mindre grupp.

SSI Dialog träffas fyra gånger per år, en halvdag varje gång, och träffarna är utformade som kombinerade seminarier, studiebesök och samtalsforum. Varje träff har ett tema som belyser något som är nytt och intressant eller något som deltagarna efterfrågat. Träffarna arrangeras  hos någon av SSI Dialogs gruppmedlemmar i form av ett studiebesök.

Möjligheten att medverka i SSI Dialog är reserverad för medlemmarna i SSI. SSI Dialog är en medlemsförmån och därför kostnadsfritt för SSI:s medlemmar.

Anmäl dig till nätverkande i en SSI-dialog! Maila Peter Hero på SSI, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som inte redan är medlem erbjuder vi ett prova på möte för att du ska få veta mer om vad du får ut av SSI-dialogerna inna du blir medlem i SSI. 

Nya dialogdatum läggs in så snart vi vi bestämt datum.