Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till en av våra kurser.

 

Kursanmälan:

Support Center Analyst

Stockholm (och distans) 2022-06-02
* = obligatoriska fält
Kampanjkod:
Tillval
Certifiering
Ja, jag vill deltaga i den certifiering som genomförs under denna kurs

Förnamn *
Efternamn *
Företag *
Postadress *
Postnummer *
Ort *
Telefonnummer
Mobiltelefonnummer *
Epost *
Fakturareferens/Inköpsordernummer
Fakturaadress (om annan än ovan)
Företag
Gata
Postnummer
Ort
Min roll
Jag har följande tidigare erfarenhet inom området:
Eventuella allergier
Övriga meddelanden
Är du medlem i Support Services Institute
Ja jag är medlem och är därmed berättigad till medlemsrabatt på denna kurs

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande 2 veckor före kursstart. Skriftlig annullering av anmälan skall vara oss tillhanda senast 2 veckor före kursstart annars debiteras hela avgiften.
Vid tidigare annullering uttages en administrationsavgift om 500 kr exkl moms.
För att undvika avgiften kan bokningen överföras till annan deltagare från samma organisation.

Regler för inställda kurser
Om inte annat anges genomförs och påbörjas kurser enligt aktuellt kursprogram från SSI. Bokade kursdeltagare meddelas senast 10 arbetsdagar innan aktuell kurs skall påbörjas om kursen kommer att ställas in, undantaget är dock då kurs ställs in i akutfall som står utanför SSI’s kontroll. Köparen är berättigad till full återbetalning av erlagda kursavgifter men är ej berättigad till annan ersättning för kostnader eller skada som är uppkomna av den inställda kursen. SSI förbehåller sig rätten att ändra kursdatum eller ställa in planerade kurser vid för få bokningar.


Personuppgifter

I samband med din kursbokning samlar SSI in uppgifter om dig för att administrera bokningen, utbildningen och ev. certifiering. Vi behandlar endast de uppgifter du själv lämnar i detta anmälningsformulär och lämnar aldrig ut dessa till någon extern part utan ditt samtycke, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller ditt deltagande.

Som kunskapsföretag vill vi gärna även fortsättningsvis dela med oss av kompetensrelaterad information till dig. I samband med bokningen godkänner du även att SSI kontaktar dig med kunskapsrelaterad information, inbjudningar till events och aktuella erbjudanden.

Dina personuppgifter sparas tillsvidare och du kan när som helst kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, begära rättelse eller radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kurs@supportinst.se.Skriv ordet du ser i bilden i textfältet nedan: