Support Services Institutes medlemskap


Tillsammans med våra medlemmar skapar vi ett av Sveriges största nätverk inom support och helpdesk för kompetenta medarbetare och framgångsrika kundrelationer. Som medlem får du tillgång till det senaste inom support genom nätverk, seminarier, frukost- och lunchmöten, konferenser och omvärldsbevakning. Du får stora möjligheter att påverka förmåner som medlem. Support Services Institute erbjuder olika verktyg för att du och ditt företag löpande ska få information och kunskap om det som händer på marknaden kring support och service.

Medlemskapet är inte personligt utan tillhör organisationen där ni kan byta kontaktpersoner när ni så önskar. Detta är inte en skattepliktig förmån och ni betalar en serviceavgift. Det gäller i tolv månader från det datum det tecknas och förnyas automatiskt efter 12 månader om inte uppsägning skett. Det finns tre olika typer av medlemskap och för kontaktpersonerna gäller nedan förmåner.

 Medlemsförmåner kontaktpersoner

  • Möjlighet att närvara på nätverksträffar vid 4 tillfällen per år Se aktuella inbokade nätverksträffar i hela landet!
  • Kostnadsfria kunskapsfrukostar och seminarier 
  • Tillgång till exklusiv inloggningsskyddad information och rapporter på webbsidan
  • Tillgång till HDI USAs medlemssida med rapporter och artiklar om service och support
  • Möjlighet att delta i diskussioner via Linkedin: SSI-Dialog network for IT-supportmanagers
  • SSI arbetar också aktivt tillsammans med dig som medlem för att öka de lokala beslutsfattarnas förståelse för branschen, en bransch med stor potential men som kräver forskning, högre studiemöjligheter m.m

Som medlem får ni även rabatterade priser med 10 % på:

  • Utvalda utbildningar
  • Konferenser

Prova-på-erbjudande!
Om du är osäker och först vill veta vad nätverksträffarna kan ge dig och din organisation ger vi möjlighet att närvara på en nätverksträff utan kostnad! Kontakta Peter Hero för mer information! Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707-94 55 00 (Observera att erbjudandet inte kan nyttjas flera gånger av samma organisation.)
Här finner du de olika medlemsalternativen för dig eller ditt företag.

Individuellt medlemskap – 4 900 SEK
För mindre företag/organisationer finns det möjlighet att teckna Individuellt medlemskap. Medlemskapet gäller för en namngiven kontaktperson och innebär att endast den angivna personen utöver medlemsförmånerna ovan får rabatt på SSI/CCI-egna kurser och konferenser.

Duo medlemskap för företag och organisationer - 7 900 SEK
Vid tecknande av detta medlemskap har två namngivna kontaktpersoner tillgång till samtliga förmåner ovan. Utöver medlemsförmånerna ovan får alla på företaget rabatt på SSI/CCI-egna kurser och konferenser.

Plusmedlemskap - 11 900 SEK
Vid tecknande av Plusmedlemskap har upp till fyra namngivna kontaktpersoner tillgång till samtliga förmåner ovan. Utöver medlemsförmånerna ovan får alla på företaget rabatt på SSI/CCI- egna kurser och konferenser. 

Kontaktperson har vid förhinder alltid möjlighet att anmäla en kollega som ersättare på nätverksträffarna. 
 
Som icke-medlem eller om man vill närvara med fler än vad medlemsnivån tillåter kan man göra det till en engångskostnad av 1500kr/person och nätverksträff.

För att teckna medlemskap kontakta Peter Hero 0707-94 55 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Eller använd detta formulär för din anmälan för medlemskap

OBS! Vid fältet  "Logga in" anger du det användarnamn du vill använda. Använd enbart bokstäver och siffror, 8-10 tecken för både användarnamn och lösenord.

När du registrerat dig som medlem via vårt formulär, kommer ett bekräftelsemail att skickas till dig, med en länk som du klickar på för att bekräfta din epostadress. Därefter får våra administratörer ett meddelande om din registrering och aktiverar ditt konto. Därefter kommer ditt konto att börja fungera och du kommer att kunna logga in till våra medlemssidor.