CCI - Call Center Institute är numera ett integrerat nätverk inom SSI - Support Services Institute.

Kundtjänstbranschen har ändrats de senaste åren och många så kallade Callcenters har gått från att ha stort säljfokus och med uppringande funktioner, till att vara kundorienterade med fokus på att hjälpa och supporta kunderna och svara på frågor och ta emot beställningar. 

I och med denna utveckling är Support Services Institute (SSI) rätt nätverk för kundtjänster med fokus på Nöjd Kund Index, kundsupport och beställningar. 

Inom SSI får man råd, stöd och nätverkskollegor för att utveckla sina verktyg, medarbetare, processer och innovation inom Kundsupport. Inom IT-Support och Servicedesk har man tradition att arbeta med beställnings- och ärendehanterings- system samt att utveckla och arbeta processorienterat. Dessa delar är helt avgörande för att lyckas även inom kundtjänst och kundsupport. Det gäller lika mycket för privata företag som för offentlig sektor. SSI har varit med och utvecklat dessa olika områden kring support sedan 1993. 

Varmt välkommen till våra SSI-Dialoger ute hos våra medlemmar. Kommande SSI-Dialoger.

 

Har du frågor eller vill ha kontakt så är du välkommen att ringa Peter Hero på tel 0707 - 94 55 00, eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.