SSI-Dialog Stockholm - Regeringskansliet

 

NÄR: 18 januari - 2022

VAR: På plats i Stockholm hos Regeringskansliet

 

FOKUS PÅ: "Support i en ny tid"

 

Regeringskansliet har haft stora utmaningar och gjort ett antal förändringar inte minst kring supporten. Vi kommer att få lyssna till Mimi Horneman som är sektionschef när hon kommer att berätta om de mål utmaningar som man har haft och siktar på inför framtiden.

 

 

Agenda:

13.00 – 13.15: Inledning av Peter Hero - SSI

13.15 – 14.00: Presentation av Mimi från Regeringskansliet Kontaktcenter

14.00  16.30: Diskussionsfrågor, visninga av supporten och utbyte av erfarenheter

 

Adress: Stockholm, Regeringskansliet

Värd: Mimi Honrneman

 

Anmäl genom att maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

(Kostnadsfritt för medlemmar, man kan även få ”prova på” utan kostnad)

 

Tidigare genomförda SSI-Dialoger


Nätverksgrupper - SSI-dialog

Erfarenhetsutbyte för kompetens. 

SSI-dialogerna är en viktig del av medlemskapet i SSI. Utnyttja de möjligheter till personlig kompetensutveckling inom support som nätverksgrupperna ger. Nätverkande kompletterar de utbildningar och konferenser du deltar i för att bli skickligare inom din roll. 

I rollen som supportansvarig känner många av våra medlemmar att de ofta är ensamma med de bekymmer och utmaningar vardagen bjuder. Ofta finns behov av att ha någon att diskutera med, ta del av hur andra löst situationer eller få inspiration till hur man kan utveckla sig själv eller sin verksamhet. Genom SSI Dialog ges du som medlem möjligheten att diskutera och utbyta erfarenheter i en mindre grupp.

SSI Dialog träffas fyra gånger per år, en halvdag varje gång, och träffarna är utformade som kombinerade seminarier, studiebesök och samtalsforum. Varje träff har ett tema som belyser något som är nytt och intressant eller något som deltagarna efterfrågat. Träffarna arrangeras  hos någon av SSI Dialogs gruppmedlemmar i form av ett studiebesök.

Möjligheten att medverka i SSI Dialog är reserverad för medlemmarna i SSI. SSI Dialog är en medlemsförmån och därför kostnadsfritt för SSI:s medlemmar.

Anmäl dig till nätverkande i en SSI-dialog! Maila Peter Hero på SSI, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

För dig som inte redan är medlem erbjuder vi ett prova på möte för att du ska få veta mer om vad du får ut av SSI-dialogerna innan du blir medlem i SSI. 

Nya dialogdatum läggs in så snart vi vi bestämt datum.