Anmälan nätverksträff

Nedan kan du fylla i dina uppgifter för att göra din anmälan till någon av våra aktuella nätverksträffar.

Namn(Obligatoriskt)
Medlemskap(Obligatoriskt)
Här anger du om din organisation är medlem i SSI. Är man inte medlem har man möjlighet att testa på att vara med vid ett tillfälle utan kostnad i mån av plats.
E-post(Obligatoriskt)
Välj det event du önskar boka dig på i listan
Ange här om du har någon allergi eller annan specialkost för att underlätta om det bjuds på någon förtäring vid eventet.
Här kan du ge input till eventet. Du kanske har någon specifik frågeställning du vill att vi tar upp/diskuterar.
Jag godkänner(Obligatoriskt)
Vi behandlar endast de uppgifter du själv uppger i detta anmälningsformulär och lämnar aldrig ut dessa till någon annan än vårt moderbolag BiTA Service Management utan ditt uttryckliga samtycke. Som kunskapsföretag vill vi gärna även fortsättningsvis dela med oss av kompetensrelaterad information till dig. I samband med att du visar intresse för våra tjänster godkänner du även att SSI och dess moderbolag BiTA Service Management AB kontaktar dig med kunskapsrelaterad information, inbjudningar till events och aktuella erbjudanden. Dina personuppgifter kommer sparas tillsvidare. Du kan när som helst kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, begära rättelse eller radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@supportinst.se.