Utbildning inom kundservice och support

Förenkla förändring genom utbildning

Med rätt kunskap och utbildning ökar förutsättningarna att genomföra förändringar för att bli en effektivare organisation som nyttjar resurserna rätt. Som individ stärker du genom kontinuerlig kompetensutveckling ditt CV och gör dig fortsatt attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi på SSI erbjuder framförallt utbildningar till dig som arbetar inom kundservice och support och vill utvecklas i din nuvarande roll eller förbereda dig för att ta nästa steg i karriären. Vi erbjuder också genom vårt moderbolag BiTA Service Management utbildningar för annan IT personal och andra roller i en verksamhet. Det är också BiTA som hanterar all vår kursadministration.

 

Just nu har vi en sommarkampanj på all schemalagd utbildning med upp till 30% rabatt på utbildning fram till 7 juli. Läs detaljerna här.

Omdömen från tidigare deltagare

Citat från referenskurs Certifierad Supportchef

Utbildning för en grupp vuxna människor

Företagsintern utbildning

Är du intresserad av en utbildning för en större grupp kan vi komma ut till ert företag och genomföra utbildningen på plats hos er som kund. Vi kan erbjuda alla standardkurser företagsinternt, men det finns också möjlighet att då få en kurs skräddarsydd precis efter ert specifika behov.

Ta kontakt för förslag