Support Services Institute – SSI

Sveriges största nätverk för dig som arbetar med support och kundservice – för kundens bästa!

Support Services Institute (SSI) startades 1993, då för att etablera branschen genom ökad status och kompetens. Sedan dess har vi byggt upp ett nätverk av företag, organisationer och personer som arbetar med IT-support-, servicedesk- och kundservicefrågor inom både privata företag och offentlig sektor och vi har tillsammans lyckats med detta. Idag har IT-support och kundservice blivit mer aktuellt än någonsin och är på alla sätt verksamhetskritiskt hos alla organisationer och det är därför än viktigare att här ligga i framkant och hänga med i utvecklingen. Nätverket har därför nu blivit ett viktigt sätt för våra medlemsföretag att göra just detta, utveckla sin verksamhet och medarbetare, lära av varandra och utveckla branschen ytterligare tillsammans. 

Utöver medlemsnätverkets olika events, med bland annat nätverksträffar ute hos medlemsföretagen, erbjuder SSI också löpande schemalagda utbildningar på området. Vi skräddarsyr ofta också utbildningar utefter kundens specifika behov och utbildar då en hel grupp på plats hos kunden.

Vid en eller ett par gånger per år anordnar SSI också konferenser med inspirerande talare som delar med sig av sin expertis och erfarenhet inom IT-support och kundserviceområdet.

Vi stöttar också er förändringsresa med olika konsulttjänster för att ta er kundservice och IT-support till en ny nivå.

Jag hoppas att din organisation också vill teckna ett medlemskap och ta del av vårt nätverk och våra medlemsförmåner!

Hoppas vi ses eller hörs snart!

Petra Synneborn
Verksamhetsansvarig
Support Services Institute
petra.synneborn@supportinst.se
0704 – 98 92 30

 

SSI är dotterbolag till BiTA Service Management som erbjuder konsult- och utbildningstjänster inom IT Service Management.

Vad kundservice handlar om!