Nätverkande

Bli medlem

Fyll i dina uppgifter för att bli medlem i SSI-nätverket och ta del av alla medlemsförmåner under 12 månader. Medlemskapet förnyas sedan årligen om det inte skett en uppsägning månaden innan medlemsperioden löper ut.

Välj den region som passar dig bäst kopplat till placering av din verksamhet inom länet. Några län förekommer i flera av regionerna.
Här kan du skriva e-postadress/er till ytterligare personer som du vill ska få våra utskick och inbjudningar om du tecknar ett duo eller plusmedlemskap.

Fakturauppgifter

Jag godkänner(Obligatoriskt)
I samband med tecknande av medlemskap samlar SSI in uppgifter om dig för att administrera medlemskapet. Vi behandlar endast de uppgifter du själv uppger i detta anmälningsformulär och lämnar aldrig ut dessa till någon extern part utan ditt uttryckliga samtycke. Som kunskapsföretag vill vi gärna även fortsättningsvis dela med oss av kompetensrelaterad information till dig. I samband med bokningen godkänner du även att SSI och dess moderbolag kontaktar dig med kunskapsrelaterad information, inbjudningar till events och aktuella erbjudanden. Dina personuppgifter kommer sparas tillsvidare. Du kan när som helst kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, begära rättelse eller radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@supportinst.se.