18 Januari

Vårt konferensprogram nu lanserat

Vi har nu lanserat programmet för vår konferens och är stolta över den mix av talare vi har i programmet. Vi tror att detta kommer inspirera på många plan och ser ett stort intresse för ämnet och konferensen . Vi kommer få ta del av en hel del framtidsspaningar för omvärldsbevakning, men också få med oss en hel del inspiration från andra supportorganisationer som lyckats väldigt bra och självklart också det senaste inom verktygsstöd och andra tjänster.

Under våra breakout sessions är tanken att ni deltagare kommer kunna vara delaktiga genom diskussioner och frågor och och också styra deltagandet utefter intressen då det kommer att finnas flera spår att välja mellan.

Däremellan finns mycket tid för nätverkande som vi på SSI vet också är en stor del av behållningen i den här typen av event. Vi förespråkar att våga mingla runt och inte alltid sitta med kollegan vid lunch- eller middagsbordet. Ta chansen att knyta nya kontakter. Vi ser också fram emot mycket gott att äta och dricka under dessa dagar för att energinivån ska vara på topp.

Vi kommer också under konferensen utse Årets Servicedesk 2024 och där finns det fortsatt chans att lämna in nomineringar. Dem mailas till peter.hero@supportinst.se

Vi ses den 19 mars! 🙂