Vill du veta mer eller registrera dig som medlem?

Skicka ett mail till info@supportinst.se

eller ring till någon av oss på SSI

Här registrerar du dig direkt som medlem.

Mer information om våra olika medlemskap hittar du också här

Region Öst

I Region Öst har vi idag bland annat inspirerande personer från Regeringskansliet, Sveriges Television och Uppsala Kommun.

Region Syd

Nätverksgruppen för dig som är bosatt och jobbar i Skåne med omnejd. I denna nätverksgrupp träffar du ett härligt gäng från bland annat Malmö Stad och Region Blekinge.

Region Väst

Är du en glad Göteborgare eller håller till i krokarna är du framförallt välkommen att nätverka i denna nätverksgrupp. Du träffar här goa människor från t. ex Västra Götalands regionen och Stena Rederi.

Region Norr

Är du norrlänning, grattis det är vår just nu mest växande nätverksgrupp. Här får du träffa sköna medlemmar från bl. a LKAB. Luleå kommun och Data Ductus. Vi vet att Norrland är stort och avstånden långa, men vi gör vårt bästa för att erbjuda nätverksträffar över hela vårt avlånga land.

Region Mitt

Till er som finns i centrum, här har ni nätverket för er som befinner er mitt i Sverige. I denna grupp har vi glada medlemmar från bland annat Region Jönköping och Transportstyrelsen . Psst.. ni som befinner er mitt i har ju kanske också fördelen att lättare än andra även kunna ansluta till andra regioners nätverksträffar.

Region Mellan

I nätverket som vi kallat Mellan har vi idag bland annat medlemmar från GDM, Biometria och Lantmäteriet. Vi har här utrymme att bli många fler medlemmar, så testa gärna att komma på en nätverksträff för att träffa oss här.